Sztárok, sztorik, hírek

Takács Nikolas: Swing with me

Pályafutásának legnagyobb szabású koncertjére készül az év végén Takács Nikolas, az X-Faktor bársonyos hangú felfedezettje. Nikolas az elmúlt években nagyszabású koncertekkel szórakoztatta közönségét: a Fool Moon zenekarral közös és saját adventi templomturnéival bejárta az egész országot, a Zsidó Nyári Fesztiválon önálló nagykoncertet adott a Dohány utcai Zsinagógában.

TakacsNikolas_sajto1

 

Takács Nikolas saját szerzeményeivel – Zene kísér, Boldogság te vagy, Never Ever – kivívta a közönség és a szakma elismerését is, az országos és vidéki rádiók hallgatóinak egyik legnagyobb kedvence lett. Idén a Rád hangoltam c. dalával mindent elsöprő sikert aratott: hónapokig vezette a toplistákat.

2014 Takács Nikolas éve, kitartó és áldozatos munkával felért a csúcsra: a naptára már tavasszal megtelt, a kívánságműsorokban a szerelmesek folyamatosan küldik egymásnak dalait és sorra érkeznek az elismerő felkérések az országhatáron túlról is. In time címmel elkészült legújabb lemezének anyaga is, amely digitálisan két kislemezre bontva jelent meg.

 

December 28-án, az Erkel Színházban a Magyar Virtuózok Kamarazenekarral közös, exkluzív produkcióját egyetlen alkalommal élvezheti a közönség:

a 90 perces Swing with me koncerten Nikolas a saját szerzeményei mellett a ’30-as éveket idéző világslágereket is énekel.

Takács Nikolas: Swing with me

Erkel Színház

1087 Budapest, II. János Pál pápa tér 30.

2014. 12. 28. vasárnap, 20:00

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!